Alerg pentru cauza în care cred

 

Claudia Sime Asociaţia Alergotura

27.25% Complete
545 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
6
Donations

Saluti prieteni!

Ma bucur ca pot fi parte la proiectul sotului meu, care are o inima in care se afla pasiune si speranta ca societatea noastra poate fi mai buna.

Depinde de fiecare din noi daca putem face un bine si-l facem sau trecem pe langa semenii nostri. De data asta sunt copii care viseaza la un viitor, la posibilitatea de a fi studenti si apoi la un loc de munca. Eu sper mai mult: ca acesti tineri isi vor aduce aminte de bursele primite si vor fi cei care vor misca generatia lor, sa dea o mana de ajutor celor care vin dupa ei.

Impreuna putem face lucruri mari si mult mai multe decat daca am incerca de unii singuri!

Va multumesc pentru fiecare RON donat si pentru faptul ca aveti incredere in generatiile care ne urmeaza. Pot fi doctorii nostri, profesorii copiilor nostri sau oamenii intelepti si necorupti de care are nevoie Romania.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia Alergotura este un ONG independent din Timişoara, alcătuit dintr-un un mix superb de oameni, alergători amatori care iubesc sănătatea.

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.

În perioada 6-7 septembrie 2014, Remus Sime împreună cu Asociaţia Alergotura organizează o ştafetă în alergare pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş. Ştafeta va porni sâmbată 6 septembrie la ora 9:00 din Parcul Botanic din Timişoara şi se va sfârşi duminică 7 septembrie la ora 16:30 în centrul Beiuşului. Traseul este împărţit în ture de câte 5 kilomet

 

6 Donations

10 Sep 2014
04 Sep 2014
03 Sep 2014
28 Aug 2014
Multumesc sotioara :)
28 Aug 2014