Cosmin Iliuc - Asociaţia Alergotura

Per aspera ad astra

80 RON Donations raised
80% Complete
100 RON Target
2 Donations
I want to donate!

 

Lipsa de resurse ucide initiativa, duce la scepticism, apoi la blazare.

Asimilarea bagajului educational, premisa oricarei vieti decente si frumoase, presupune pe langa calitati personale si o componenta materiala.

Haideti sa ajutam acesti tineri bogati intelectual insa modesti material sa isi realizeze obiectivele si sa devina elite ale generatiilor ce vor urma!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia Alergotura

Asociaţia Alergotura este un ONG independent din Timişoara, alcătuit dintr-un un mix superb de oameni, alergători amatori care iubesc sănătatea.

Burse pentru copiii cu rezultate foarte bune la învăţătură

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.

Alerg pentru o cauză ~ 2014

În perioada 6-7 septembrie 2014, Remus Sime împreună cu Asociaţia Alergotura organizează o ştafetă în alergare pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş. Ştafeta va porni s

2 Donations

Ruxandra Adam

50 RON
As fi vrut sa alerg alatur de tine, dar data de 6 se suprapune cu alte planuri :) anterioare (Bithday type). Mult succes si felicitari pentru ceea ce faci!
04 Sep 2014

Cristina & Val Muresan

30 RON
Through hardship to the stars, brother! :-)
01 Sep 2014