Un efort mic pentru viitor

 

Adrian Văduva Asociaţia Alergotura

30% Complete
30 RON
Donations raised
100 RON
Target
1
Donations
Alergarea pentru mine este o plăcere. Mă bucur că pot transforma această plăcere în ceva benefic prin participarea la strângerea unor burse pentru recompensarea și încurajarea elevilor care au reușit să treacă peste greutăți și au demonstrat că sunt puternici. Suma pe care vreau să o strâng este mică, însă bucuria de a aduna mai mult va fi mare.

Le mulțumesc tuturor persoanelor frumoase care vor dona sau vor alerga un segment din acest traseu.

Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia Alergotura este un ONG independent din Timişoara, alcătuit dintr-un un mix superb de oameni, alergători amatori care iubesc sănătatea.

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.

În perioada 6-7 septembrie 2014, Remus Sime împreună cu Asociaţia Alergotura organizează o ştafetă în alergare pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş. Ştafeta va porni sâmbată 6 septembrie la ora 9:00 din Parcul Botanic din Timişoara şi se va sfârşi duminică 7 septembrie la ora 16:30 în centrul Beiuşului. Traseul este împărţit în ture de câte 5 kilomet

 

1 Donations

Impreuna vom avea un glas mai puternic!
01 Sep 2014