Asociaţia Alergotura

Asociaţia Alergotura

Burse pentru copiii cu rezultate foarte bune la învăţătură

Status: Inchis

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.

[ Show more ]

12,449 RON

Raised:

20

Supporters:

138

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor, care provin din familii modeste, dar care reuşesc să aibă rezultate foarte bune la învăţătură. În anul 2012, el le-a dedicat acestor copii Maratonul de la Viena, pe care l-a parcurs în 3 ore şi 20 minute, iar în anul 2013 Remus a alergat 200 de km între Timişoara şi Beiuş,  pe parcursul a 4 zile succesive, în fiecare zi parcurgând câte 50 de km.

Anul acesta este timpul pentru a treia încercare de a strânge fonduri pentru elevii merituoşi din cadrul Colegiului Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.  Banii adunaţi în urma acestei ediţii vor fi folosiţi pentru acordarea de burse anuale elevilor cu o medie generală pe anul precedent peste 9.00 şi care provin din familii cu venituri modeste.