Ciprian Ștefanescu - Asociaţia Alergotura

Alerg pentru cauza în care cred

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
3 Donatii

 

L-am cunoscut pe Remus Sime acum doi ani si mi-a placut de la inceput, mi-a lasat din prima impresia ca e genul de om care tace si face. Ulterior, am aflat de proiectul "Alerg pentru o cauza" pe care il lansase, in incercarea de a face ceva concret pentru elevii de la Colegiul Național "Samuil Vulcan" din Beiuș (unde a urmat si el cursurile liceale) care au rezultate bune la invatatura si care provin din familii cu o situatie financiara precara.  

Laudabila initiativa si frumoasa ideea de a realiza aceasta prin intermediul alergarii!  

Daca anul trecut Remus a alergat singur cei 200 de kilometri dintre Timisoara si Beius, pe parcursul a patru zile, in editia din acest an ideea a progresat; pe principiul "unde-s multi, puterea creste" oamenii sunt indemnati sa isi "revendice" fiecare un segment de 5 kilometri pe care sa-l alerge, invitandu-si prietenii sa ii sustina prin donatii pentru bursele copiilor.  

In 6 septembrie 2014 voi purta stafeta pornita de Remus alergand de la Primaria din Dumbravita pina la intrarea in Giarmata; voi alerga cu tot dragul, cu gandul ca efortul meu inseamna burse pentru acesti copii, burse care vor fi facute posibile prin donatiile voastre.  

Doneaza, iar daca doresti vino si tu sa alergi cu noi si impreuna sa le aducem o bucurie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia Alergotura

Asociaţia Alergotura este un ONG independent din Timişoara, alcătuit dintr-un un mix superb de oameni, alergători amatori care iubesc sănătatea.

Burse pentru copiii cu rezultate foarte bune la învăţătură

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.

Alerg pentru o cauză ~ 2014

În perioada 6-7 septembrie 2014, Remus Sime împreună cu Asociaţia Alergotura organizează o ştafetă în alergare pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş. Ştafeta va porni s

3 Donatii

Ovidiu Staniloiu

50 RON
Felicitari pentru implicarea in astfel de evenimente!
05 sep 2014

Diana Crainiceanu

20 RON
Bravo pentru implicare!
29 aug 2014

Alex G

30 RON
Succes!
25 aug 2014