Cosmin Iliuc - Asociaţia Alergotura

Per aspera ad astra

80 RON Donatii stranse
80% Complete
100 RON Target
2 Donatii

 

Lipsa de resurse ucide initiativa, duce la scepticism, apoi la blazare.

Asimilarea bagajului educational, premisa oricarei vieti decente si frumoase, presupune pe langa calitati personale si o componenta materiala.

Haideti sa ajutam acesti tineri bogati intelectual insa modesti material sa isi realizeze obiectivele si sa devina elite ale generatiilor ce vor urma!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia Alergotura

Asociaţia Alergotura este un ONG independent din Timişoara, alcătuit dintr-un un mix superb de oameni, alergători amatori care iubesc sănătatea.

Burse pentru copiii cu rezultate foarte bune la învăţătură

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.

Alerg pentru o cauză ~ 2014

În perioada 6-7 septembrie 2014, Remus Sime împreună cu Asociaţia Alergotura organizează o ştafetă în alergare pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş. Ştafeta va porni s

2 Donatii

Ruxandra Adam

50 RON
As fi vrut sa alerg alatur de tine, dar data de 6 se suprapune cu alte planuri :) anterioare (Bithday type). Mult succes si felicitari pentru ceea ce faci!
04 sep 2014

Cristina & Val Muresan

30 RON
Through hardship to the stars, brother! :-)
01 sep 2014