Ovidiu Staniloiu - Asociaţia Alergotura

Investeste in... viitorul cuiva! Doneaza!

150 RON Donatii stranse
100% Complete
100 RON Target
2 Donatii

 

Fiecare fiinta umana se naste cu anumite calitati si cu un anumit potential, mai mic sau mai mare, pe care il poate dezvolta de-a lungul vietii. Din pacate multe persoane nu ajung sa-si dezvolte potentialul, iar una dintre cele mai comune cauze pentru care cineva nu reuseste acest lucru este mediul social in care se naste.

Pentru cineva care se naste intr-un mediu sarac este mult mai dificil sa urmeze cursurile unei scoli si implicit sa-si dezvolte potentialul uman. Cu toate acestea, dorinta unora este suficient de puternica incat pana la urma reusesc sa treaca peste dificultatile materiale si ajung sa-si fructifice potentialul prin educatia primita.

Acesti copii din Beius au un potential mare si dorinta de a-l atinge. Ar fi pacat ca ei sa nu reuseasca...

Felicitari lui Remus pentru initiativa lui care a ajuns la cea de-a 3-a editie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia Alergotura

Asociaţia Alergotura este un ONG independent din Timişoara, alcătuit dintr-un un mix superb de oameni, alergători amatori care iubesc sănătatea.

Burse pentru copiii cu rezultate foarte bune la învăţătură

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.

Alerg pentru o cauză ~ 2014

În perioada 6-7 septembrie 2014, Remus Sime împreună cu Asociaţia Alergotura organizează o ştafetă în alergare pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş. Ştafeta va porni s

2 Donatii

Ovidiu Staniloiu

75 RON
05 sep 2014

Ciprian Stefanescu

75 RON
Bravo, Ovidiu!
28 aug 2014