Claudiu Moga - Omul pedala!

 

Claudiu Moga Asociaţia Alergotura

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Ador sportul, in special ciclismul si atletismul pe care le practic de la varsta de 12 ani.

Ma bucur ca ma pot alatura acestor tineri deosebiti pasionati de miscare si dornici sa faca fapte atat de bune. Impreuna putem construi un viitor mai stralucit pentru noi si copiii nostri.

Multumesc oamenilor de buna credinta care vor dona sa putem ajuta acesti tineri de exceptie care merita tot sprijinul nostru.

Doamne ajuta! Traiasca Romania!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Alergotura este un ONG independent din Timişoara, alcătuit dintr-un un mix superb de oameni, alergători amatori care iubesc sănătatea.

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.

În perioada 6-7 septembrie 2014, Remus Sime împreună cu Asociaţia Alergotura organizează o ştafetă în alergare pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş. Ştafeta va porni sâmbată 6 septembrie la ora 9:00 din Parcul Botanic din Timişoara şi se va sfârşi duminică 7 septembrie la ora 16:30 în centrul Beiuşului. Traseul este împărţit în ture de câte 5 kilomet

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!