Alerg pentru cauza în care cred

 

Leon-Cosmin Lupu Asociaţia Alergotura

21% Complete
105 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Salutare!

Cică duminică dimineaţa am de alergat undeva lângă Ineu 5km şi... încă 5km. Cu o pauză între. Eu primii cinci îi alerg şi pe degeaba, dar vă rog pentru următorii să mă încurajaţi cu o donaţie simbolică, altfel după concediul recent nu ştiu cum sunt în stare! Banii vor fi donaţi de Remus de la Alergotura, cu care sunt coleg, sub formă de burse, unor elevi merituoși ai Colegiului National „Samuil Vulcan” din Beiuş.

Mulţumesc pentru susţinere!

Cosmin

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Alergotura este un ONG independent din Timişoara, alcătuit dintr-un un mix superb de oameni, alergători amatori care iubesc sănătatea.

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.

În perioada 6-7 septembrie 2014, Remus Sime împreună cu Asociaţia Alergotura organizează o ştafetă în alergare pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş. Ştafeta va porni sâmbată 6 septembrie la ora 9:00 din Parcul Botanic din Timişoara şi se va sfârşi duminică 7 septembrie la ora 16:30 în centrul Beiuşului. Traseul este împărţit în ture de câte 5 kilomet

 

2 Donații

08 Sep 2014
Donez
05 Sep 2014