Leon-Cosmin Lupu - Asociaţia Alergotura

Alerg pentru cauza în care cred

105 RON Donatii stranse
21% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Salutare!

Cică duminică dimineaţa am de alergat undeva lângă Ineu 5km şi... încă 5km. Cu o pauză între. Eu primii cinci îi alerg şi pe degeaba, dar vă rog pentru următorii să mă încurajaţi cu o donaţie simbolică, altfel după concediul recent nu ştiu cum sunt în stare! Banii vor fi donaţi de Remus de la Alergotura, cu care sunt coleg, sub formă de burse, unor elevi merituoși ai Colegiului National „Samuil Vulcan” din Beiuş.

Mulţumesc pentru susţinere!

Cosmin

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia Alergotura

Asociaţia Alergotura este un ONG independent din Timişoara, alcătuit dintr-un un mix superb de oameni, alergători amatori care iubesc sănătatea.

Burse pentru copiii cu rezultate foarte bune la învăţătură

Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor.

Alerg pentru o cauză ~ 2014

În perioada 6-7 septembrie 2014, Remus Sime împreună cu Asociaţia Alergotura organizează o ştafetă în alergare pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş. Ştafeta va porni s

2 Donatii

08 Sep 2014
Donez
05 Sep 2014